dammsugare

Läste just om Mattias och Linda på svt.se (http://aegd.dk/5C). Mattias och Linda är ett tillsynes helt vanligt par. Men med den lilla skillnaden att de köpt en dammsugare för 60.000 kr(!!!) och nu vänt sig till svt's konsumentprogram för berätta (vilka idioter de är?) för hela Sverige. Det här väcker ju givetvis en del frågor.

1. Vad får två tillsynes normala människor att köpa en dammsugare för 60.000 kr(!!!)?
2. Varför vill två tillsynes vanliga människor att hela Sverige ska veta om att de köpt en dammsugare för 60.000 kr(!!!)?
3. Borde inte säljaren geniförklaras?

fråga 1 kan jag egentligen bara tänka mig två möjliga förklaringar.

1. Mattias och Linda saknar helt verklighetsförankring och trodde helt enkelt på säljaren när hon sa att 60.000 kr (!!!) är ett riktigt, riktigt bra pris för en dammsugare.

2. Mattias och Linda är sjukligt besatta av Sverker Olofsson (mannen, myten, legenden från svt's konsumentprogram, Plus) och såg i den här sanslöst dyra dammsugaren chansen att bli riktigt rejält lurade och därmed få chansen att möta mannen i sina drömmar.

På fråga 2 finner jag också bara två rimliga svar.

1. De saknar HELT verklighetsförankring och tror att att resten av Sverige ska tycka synd om dem. De inser helt enkelt inte att många kommer undra om de verkligen har alla läsk i backen och kanske till och med ösa ut sitt oförstående på en blogg.

2. De har en läggning som lutar en hel del åt det masochistiska hålet. De vill alltså misslyckas, och genom att gå ut i tv gör de sitt misslyckande fullständigt.

fråga 3 finns det bara ett svar. nämligen; JO!!

Kommentarer
Postat av: anders ek

hahaha!

det här var det sjukaste jag hört på mycket länge!

2008-12-12 @ 17:18:33
URL: http://andersek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0