varför inte det?

Den enda anledningen till att jag inte skriver är att jag inte har något att säga. Jag är tom i huvudet.

Kom dock på en lite lustig (lustig och lustig förresten?) tidigare idag. I femte klass skulle alla ha ett framförande i musiken. Inte att vi skulle sjunga och dansa eller så - nej, nej - men vi skulle berätta lite om en artist. Jag ska villigt erkänna att jag aldrig gjorde det där framförandet. Jag höll mig rätt och slätt undan. Genom att aldrig anmäla mig som frivillig och hela tiden skjuta det på framtiden klarade jag mig undan. Att skjuta på framtiden verkade gå segrande ur striden mot skolväsendet. Fram till nu. Det har hunnit ikapp mig och jag går numera med en konstant gnagande känsla (inte särskilt lustigt alltså) av att det är ett eller annat skolarbete jag borde ha tagit tag i för länge sedan. Länge visste jag inte vad det var, men nu vet jag att det är musikarbetet från femman som spökar.

hit me in the face

Okej, vad har hänt idag? Tja, jag har fått sytt tre stygn i ansiktet.
   Vi skulle spela baseboll. För att mjuka upp den så berömda kastarmen stod vi och kastade lite bollar till varandra. Inget konstigt med det. Jag och Synnöve kastade till varandra. Inget konstigt med det. Plötsligt är det något som sker. Vi börjar kasta hårdare. Utan att säga ett ord drar vi till mer och mer. Vi eggar varandra, men låtsas som ingenting ("det här är mitt mellersta"). Plötsligt ligger jag där. Och fattar ingenting. Gick bollen genom handsken eller (kastade hon så hårt?!)? Jag reser mig upp och inser att jag blöder. Raka vägen till legevakten. Tre stygn. Schoff, schoff, schoff. Stelkrampsvaccin. Schoff. Lätt jogging tillbaka till Fjellhaug. Hää, hää. Och nu sitter jag här (dum som en stock!).
    Vad lär vi oss? Förmodligen ingenting. Kanske att man inte ska försöka stoppa basebollar med kinden.

the botten is nådd

Smärta. Det gör ont i hela kroppen att behöva se den här skiten (Arsenal förlorar mot Manure). Varför sitter jag och plågar mig igenom det här? Varför går allt mot oss? Och Manure. Visst är de duktiga. Men varför måste allt gå deras väg? Suck. Jag är uppgiven och längtar redan till mitten av augusti. 

//Simon Ek, still a gooner

vad är grejen..

..med gråa kallsonger? Varför tillverka underkläder i den färg som, undantaget ljusblått (svettlökens älsklingsfärg!), överlägset tydligast, på ett fullständigt obarmhärtigt vis, exponerar varje oskakad droppe urin för resten av världen? Varför?!

RSS 2.0